Fotograferen op Castlefest 2017

Dit jaar was mijn eerste keer dat ik ging fotograferen op het “Fantasy Festifal Castlefest” in Lisse. Rondom het kasteel Keukenhof was het een komen en gaan van mooi uitgedoste mensen die alles uit de kast gehaald hadden om zo mooi en fantasierijk mogelijk verkleed te gaan. Maar dat is niet het enige wat je daar ziet. Het is een soort van sub-cultuur die meer inhoud heeft dat alleen uiterlijk. Het eten, de muziek, de diversiteit aan mensen, de vriendelijkheid en kraampjes met koopwaar zijn wezenlijk anders dan waar ik in het gewone leven mee in aanraking kom.

Samen met Jim heb ik er 3 dagen gelopen om de mensen te fotograferen zodat deze een mooi aandenken hebben voor hun werk. En naast alles van het festival zelf, was het weer eigenlijk wel perfect. Licht bewolkt, niet te warm en overdag geen druppel regen zorgde er ook voor dat de foto’s uitzonderlijk geworden zijn

Het is een verslavend geheel geworden en volgend jaar loop ik daar hoogstwaarschijnlijk weer drie dagen.

De foto's staan op Flickr en in mijn Portfolio. En er is een speciale website opgezet voor alle foto's van zowel Jim als mij.

  • Aangemaakt op .

Werk aan de Muur

 

Contact

Harld Röling

e-Mail: harld.roling@hroling.nl

Telefoon: 06-46332091

Social Media: Mastodon