Fotograferen op Castlefest 2017

Dit jaar was mijn eerste keer dat ik ging fotograferen op het “Fantasy Festifal Castlefest” in Lisse. Rondom het kasteel Keukenhof was het een komen en gaan van mooi uitgedoste mensen die alles uit de kast gehaald hadden om zo mooi en fantasierijk mogelijk verkleed te gaan. Maar dat is niet het enige wat je daar ziet. Het is een soort van sub-cultuur die meer inhoud heeft dat alleen uiterlijk. Het eten, de muziek, de diversiteit aan mensen, de vriendelijkheid en kraampjes met koopwaar zijn wezenlijk anders dan waar ik in het gewone leven mee in aanraking kom.

Samen met Jim heb ik er 3 dagen gelopen om de mensen te fotograferen zodat deze een mooi aandenken hebben voor hun werk. En naast alles van het festival zelf, was het weer eigenlijk wel perfect. Licht bewolkt, niet te warm en overdag geen druppel regen zorgde er ook voor dat de foto’s uitzonderlijk geworden zijn

Het is een verslavend geheel geworden en volgend jaar loop ik daar hoogstwaarschijnlijk weer drie dagen.

De foto's staan op Flickr en in mijn Portfolio. En er is een speciale website opgezet voor alle foto's van zowel Jim als mij.

Kinderpartijtje

Kinderpartijtje geven is iets wat je als ouder vele jaren intensief mee bezig bent. Elk jaar weer een nieuw idee zoeken om een origineel partijtje te geven voor jouw kind zodat je niet elk jaar hetzelfde doet.

Met die gedachte in mijn achterhoofd, heb ik samen met visagiste een kinderpartijtje met 6 meiden van rond de 11 jaar gehouden.

Gestart werd met een workshop visagie van 1.5 uur om daarna in de studio een fotosessie uit te voeren met de kinderen. Hiernaast de groepsfoto van de 6 meiden.

Spiegel

Voor het eerst een fotoshoot gehad met een spiegel en daarin geprobeerd het een en ander vast te leggen. Dit is nog niet zo heel eenvoudig en koste mij veel foto's voordat ik een acceptabele foto had.

Meerdere standpunten geprobeerd maar je heb veel last van de omgeving en achtergronden die je in het spiegelbeeld te zien krijgt.

Deze is acceptabel en waard om gepubliceerd te worden.

Social Media

 

 

Contactgegevens

Harld Röling harld.roling@hroling.nl

Neem contact op via het contactformulier op deze website.

Werk aan de Muur